Yeni evlenecek çiftler dikkat! Bakanın çağrısına yanıt geldi... Mobilyacılardan sevindirecek karar

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Bakanın çağrısına yanıt geldi... Mobilyacılardan sevindirecek karar
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın 'indirim' çağrısını dikkate alan Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) üyesi 15 dernek, yıl sonuna kadar mobilya perakende fiyatlarını artırmama kararı aldı.

Bolat, 6 Ekim'de, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerden 'büyük bir indirim kampanyası' beklentilerini dile getirerek şunları söylemişti: 'Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm marketlerden büyük bir indirim kampanyası bekliyoruz. Bu konuda öncülük edenlere de teşekkür ediyoruz.'

Bolat'ın bu çağrısına zincir marketlerden sonra mobilyacılar da kulak verdi. MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 dernek ile tüm kategorilerde mobilya perakende fiyatlarına yıl sonuna kadar zam yapmama kararı aldıklarını açıkladı.

Ekonomim’in aktardığına göre Bolat, şunları dedi: “Enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele politikalarına destek için aldığımız kararın, evlilik hazırlığında olan ya da evini yenilemeyi düşünen insanlarımızın yükünü azaltacağına inanıyoruz.”

Zincir market A 101, Bakan Bolat'ın 'indirim' çağrısına yanıt olarak 1000 üründe yüzde 50'ye varan indirim yapacağını açıklamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar