Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e çok konuşulacak ittifak mesajı

Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e çok konuşulacak ittifak mesajı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Hiçbir ilçede hiçbir beldede ittifak yapmayacağız" çıkışının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener’e ittifak mesajı geldi.

Yerel seçimlere aylar kala partilerin aday hazırlıklarını hızlandırdı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde parti içindeki rahatsızlığı da dile getirerek, yerel seçimler için, "Hiçbir ilçede hiçbir beldede ittifak yapmayacağız" demişti.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz'a açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerle ilgili "Her zaman ittifak şart" dedi.

İttifak olmamalıdır diye bir fikre kapılmadığını söyleyen İmamoğlu, “Her zaman ittifak şart. Bütün siyasi partiler için geçerli bu. Cumhur İttifakı'nın ittifakı sağlam bir şekilde yerel seçimlerde yürütmesi karşılığında bizim de ittifakı önemsememiz şart. Karşı bir diyaloğa şimdilik girilmemesi gerektiğini düşünüyorum" diyerek İYİ Parti lideri Meral Akşener’e mesaj gönderdi.

İmamoğlu, öte yandan CHP'nin 100. Yıl kutlamalarına davet edilmediğini de öne sürdü.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMEMESİ: MUHATABI BEN DEĞİLİM

İmamoğlu, İsmail Saymaz'ın "Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki son üç ziyaretinde sizi göremedik. Özel bir durum söz konusu mu?" sorununa da cevap verdi.

İmamoğlu, "Bu soruyu cevaplamayacağım. Muhatabı ben değilim…" yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar