Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayını açıkladı
İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Tersanesi'nin 567. yılında gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, "Her CHP'linin ve ailesinin lideri olan sayın Kemal Kılıçdaroğlu adayıdır" dedi.

Haliç Tersanesi’nde inşa edilen ilk elektrikli tekne olma özelliği taşıyan elektrikli, çevre dostu deniz taksileri tanıtıldı. 150 Günde 150 Proje kapsamında yer alan törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

İmamoğlu altılı masa özelinde devam eden adaylık tartışmaları için "Ben CHP''liyim. Her CHP''linin ailesinin lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu adaydır" ifadelerini kullandı.

Törenin ardından İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün grup konuşmasında söylediği “Bay Kemal oğluna sahip çık” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Bizde ayrı gayrı yok. Sayın Kılıçdaroğlu ailemizin lideri. Bizim bir aile oluşumuza, kuvvetli bağlarla sarılıyor olmamıza bu kadar ilgi gösteriyor olması garip. Demek ki kendi ailesi içerisinde bu birliği ve bu bütünlüğü kaybetmiş ki o alanda bile bizi kıskanıyor. Gözü hiçbir şey görmeyecek hale geldi ama biz çok sıkı bağlana sahibiz. Hem CHP ailesi olarak genel başkanımla benim aramdaki ilişkiyi genel başkanın baba oğul ilişkisi olarak tariflemesi benim için çok güzel bir duygu. Bunu bir tek babam kıskanır diye düşündüm fakat görüyorum ki kıskançlık duygusu sayın cumhurbaşkanında yüksek” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar