Ekrem İmamoğlu'ndan gizli fotoğraf açıklaması: ''Mobese kültürünün bir devamı''

Ekrem İmamoğlu'ndan gizli fotoğraf açıklaması: ''Mobese kültürünün bir devamı''
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, eşi Dilek İmamoğlu ile yediği yemek esnasında masasındaki alkolü fotoğraflayarak paylaşım yapan Yeni Şafak muhabiri Taha Hüseyin Karagöz'e sert tepki geldi. İmamoğlu, paylaşımı "ahlaksızlık" olarak değerlendirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Cumhuriyet Gazetesi''ni ziyaret etti. Burada gazete yönetimi ve çalışanlarla bir araya gelen İmamoğlu, habersiz şekilde çekilerek servis edilen fotoğrafı hakkında da yorumlarda bulundu.

İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte restoranda baş başa yemek yediği anları paylaşan Yeni Şafak gazetesinin muhabiri Taha Hüseyin Karagöz’e ilk kez cevap verdi.

"AHLAKSIZ BİR PAYLAŞIM"

Konu hakkında İmamoğlu, "Hiç ahlaklı bir paylaşım değil. Tamamen geçen sene başlattıkları ''mobese kültürünün'' bir devamı. İnsanların kişisel yaşamlarını deşifre etmek, millete bir şekilde kötüymüş gibi göstermek... Kötü de bir ortamımız da yok zaten şeffaf bir yaşamımız var. Belki de 3-4 ayda bir baş başa yemek yeme fırsatı bulduğum eşimle, baş başa geçirdiğim bu anı bir şekilde çekip oradan anlamlar yüklemek çok ahlaki değil. Ama zaten bizi şaşırtan bir durum da değil. İnsanın yüzünü, tavrını, kalbini hakkını veren kullar da var, Yaradan da var. O tür insanlar bizimle ilgili istedikleri kadar yorum yapsınlar, onu bozamazlar"" açıklamasında bulundu.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar