Ekrem İmamoğlu CHP İstanbul adaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu

Ekrem İmamoğlu CHP İstanbul adaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman duyurulacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde aday olacak CHP’li İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının yıl bitmeden açıklayacaklarını duyurdu.

CHP’nin Pendik ve Fatih belediye başkan adaylarının açıklanmasını hatırlatan basın mensupları, İmamoğlu’na İstanbul’daki diğer adayların ne zaman açıklanacağını sordu.

Hem genel merkezin hem de İstanbul İl Başkanlığı’nın çalışmalarına devam ettiğini aktaran İmamoğlu, “Elbetteki bizim büyükşehir belediyemiz olarak geçirdiğimiz 4.5-5 yıldaki deneyimlerimizi de aktardığımız çalışma merkezleri var. Bu anlamda çok hassas ilerlendiğini biliyorum” dedi.

"GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KABİLİYETİ..."

Her yerde vatandaşlarla iyi diyalog kurabileceğine inandığını belirten İmamoğlu, şunları söyledi: “Güçlü adayların oluşması yönünde çalışan heyetler söz konusu ve aynı zamanda tabii ki sonrasında güçlü bir yönetim kabiliyetini bütün İstanbul'a yaygınlaştıracak bir tasarım içerisinde olduğunu biliyorum, partimizin kurumlarının. Dün itibariyle de Parti Meclisimizin takdiriyle İstanbul'da Fatih'te Mahir Polat arkadaşımız, Pendik'te de Tarık Balyalı arkadaşımız adaylığa layık görüldüler. Kendilerine başarılar diliyorum.”

"BU YÖNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

Yıl bitmeden 3 ayın en güçlü şekilde kampanyanın değerlendirileceğini aktaran İmamoğlu, “Bu anlamda CHP’nin yönetmediği ama çok büyük nüfusa sahip ilçeleri de ayrıca çok önemsiyorum. Hızlıca adaylar belirlenir. Bu yönde çalışmaların sürdüğünü biliyorum. Bu hassasiyetle süreci yöneten bütün kurumlarımıza, il başkanlığımıza, Parti Meclisimize ve elbette ki çok kıymetli Genel Başkanımız sayın Özgür Özel'e İstanbul adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar