Ekrem İmamoğlu Manisa'dan açıkladı! Bu seçimde ekonomi kazanacak milletin cebi kazanacak

Ekrem İmamoğlu Manisa'dan açıkladı! Bu seçimde ekonomi kazanacak milletin cebi kazanacak
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu; Manisa'da yaptığı konuşmada, madencilere, ekonomiye enflasyona değindi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu; Manisa''da yaptığı konuşmada "Bu seçimde canına kıyılan Somalı madenciler kazanacak. Bu seçimde hakkı yenen insanlar kazanacak. Bu seçim Gezi davasında yargılanıp bir yıl önce hapse koyulan hemşehriniz Tayfun Kahraman ve arkadaşları kazanacak. Bu seçimde haksızlığa uğrayan kim varsa o kazanacak" dedi.

''Bu seçimde ekonomi kazanacak. Milletin cebi kazanacak. Söz, eviniz bolluk, bereketle dolacak. Mutfak yangını sönecek'' diyen İmamoğlu, ''Gözünüzün içine bakarak konuşuyorum. Lütfen arkadaşlarınızla konuşun. Bu seçimde oyları böldürtmeyeceğiz. Bu seçim başka bir seçim. Bu seçimde bütün oylar Millet İttifakı''na. Bu seçimde oylar 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu''na. Seçimde seçimde hep birlikte çalışmaya, sandıkları korumaya hazır mıyız? O zaman 15 Mayıs sabahı şöyle mis gibi bir sabaha uyanmak kalıyor.'' diye belirtti

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar