Kayıp Korhan Berzeg olayında flaş gelişme!

Kayıp Korhan Berzeg olayında flaş gelişme!
Balıkesir'in Gönen ilçesinde 1 yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmalarına ara verildi.

83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'in haziran ayında evinden sabah yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartlarının bulunduğu dere yatağında jandarma ekipleri yoğun bir arama faaliyeti yürüttü.

Korhan Berzeg'i aramalarda 2 ay geride kaldı: Bölgede ekip sayısı düşürüldü

Berzeg'in 17 Haziran 2023 tarihinden bu yana kayıp olmasıyla başlayan arama çalışmaları son olarak Armutlu Mahallesi ve çevresinde devam etti. Mahalle sakinlerinin 23 Nisan'da Armutlu'ya 3,5 kilometre uzaklıkta bulduğu kemikler ve kişisel eşyalar, dere yatağında detaylı bir incelemeye tabi tutuldu.

Jandarma ekipleri, 6 Asayiş Timi, 3 Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), bir İstihbarat Timi, 3 Asayiş Komando unsuru ve kadavra tespit köpekleriyle birlikte toplam 59 personelle geniş çaplı bir arama gerçekleştirdi.

Korhan Berzeg'i bulana 1 milyon TL ödül! Korhan Berzeg kimdir, nasıl kayboldu?

ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ

Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bölgede ekiplerin çalışmalarına ara verildi, çalışmaların sabah tekrar başlayacağı belirtildi.

Berzeg'in kayboluşunu takip eden süreçte, eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg, Gönen ilçesine gelerek DNA örnekleri verdi. DNA testleri, bulunan kemik parçalarının Korhan Berzeg'e ait olup olmadığını belirleyecek.

1 milyon lira ödüle rağmen kayıp Korhan Berzeg'ten 2 aydır haber yok - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar