Havuz medyası Yeni Akit’ten çirkin paylaşım! Bu kez Ebrar’ı hedef gösterdi

Havuz medyası Yeni Akit’ten çirkin paylaşım! Bu kez Ebrar’ı hedef gösterdi
İktidara yakın medya kuruluşu Yeni Akit, A Milli Voleybol takımı oyuncu Ebrar Karakurt’u hedef gösterdi.

YENİ AKİT'TEN ÇİRKİN PAYLAŞIM! BU KEZ MİLLİ VOLEYBOLCUYU HEDEF ALDI...

Gerici zihniyete hizmet eden ve hükümete yakınlığıyla bilinen havuz medyası kuruluşu Yeni Akit gazetesi, Milli Voleybolcu Ebrar Karakurut’u, cinsel yönelimi üzerinden, cinsiyetçi bir dille hedef gösterdi.

Yeni Akit, Ebrar’ı hedef gösterdiği haberinde, “Lezbiyen Ebrar''dan bir pislik daha! Milli(!) voleybolcu, mide bulandırmaya devam ediyor" başlığını attı.

Akit haberinde, şu ifadeleri kullandı:

"Eşcinsel hayat tarzını kamuoyu önünde yaşamaktan çekinmeyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, pespaye "aşk hayatı(!)" ile gündem olmaya devam ediyor. Eşcinsel hayat tarzını kamuoyu önünde yaşamaktan çekinmeyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, pespaye "aşk hayatı(!)" ile gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda İmge''den ayrılan Karakurt, oyuncu İrem Tuncer ile birlikte olduğunu açıklamıştı. Karakurt''un kadro arkadaşı Beliz Başkır''dan ise ilginç bir paylaşım geldi. Başkır, Karakurt''un kendisine samimi baktığı bir fotoğrafı paylaşarak "İyi ki sen" notunu düştü. Karakurt da paylaşıma kayıtsız kalmayarak "Âşık oluyorum" yanıtını verdi. Söz konusu iğrençliğin tüm Türkiye''nin gözünün içine sokulması "pes" dedirtti" ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar