Dünya’nın ilk 3 katlı limuzin otobüsü tanıtıldı! İşte Dünya'nın en lüks toplu taşıma aracı

Dünya’nın ilk 3 katlı limuzin otobüsü tanıtıldı! İşte Dünya'nın en lüks toplu taşıma aracı
Pakistan, otobüslerin kralı olarak tarif edilen First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus'ı tanıttı. Bu otobüs, Dünya'da üç katlı ve yataklı ranzalı tek otobüs olma özelliğini taşıyor.

Zemin katta ayrı kapıları olan altı VIP koltuk bulunmakta. Son derece rahat bir koltuk yatak, stereo sistemli bir TV seti, arkadan aydınlatmalı bir salon, bir buzdolabı, bir masa ve hatta şoförle iletişim için bir telefon bu lüks odalarda yolcuları bekliyor. Otobüsteki bu deneyimin Emirates havayollarının business sınıfıyla uçmakla kıyaslanmakta.

YOLCULUK 10-12 SAAT ARASINDA SÜRÜYOR

İkinci ve üçüncü katlar da aynı derecede lüks koltuklara sahip. Sadece daha ucuzlar ve diğer yolcularla birlikte oturmak zorundasınız. Ancak bir perde ile kendinizi meraklı gözlerden koruyabilme şansınız var. Otobüsün mutfaklı bir mini barı bile var. Yemek pişirme gibi işler otobüsün arka kısmında yapılıyor ve bu yemekler daha sonra konuklara teslim ediliyor.

Benzersiz bir tekno otobüs olan First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus, Pakistan'ın başkenti İslamabad'dan Quetta şehrine gidiyor ve Google Maps'e göre yolculuk 10 ila 12 saat sürüyor. Bir bilet 3.000 Pakistan rupisine güncel kurla 282 TL'ye mal oluyor. (Haber Merkezi)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar