Dünyanın en zengin insanı Elon Musk paranoyak oldu! Tuvalete bile korumayla gidiyor

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk paranoyak oldu! Tuvalete bile korumayla gidiyor
Geçtiğimiz günlerde yaşadığı büyük servet kaybı ile dünyanın en zengin iş adamı ünvanını kaybeden ABD'li milyarder Elon Musk hakkında oldukça şaşırtıcı bir rapor yayımlandı. Twitter'ın eski çalışanları Musk için, "Tuvalete bile korumayla gidiyor" ifadelerini kullandı.

SpaceX, Tesla ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk ile ilgili sansasyonel açıklamalar gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter''ın mühendislerden biri mevcut durumu "Dışarısı iyi gözüken ama içeriden yanan bir bina" olarak açıkladı.

İsminin açıklanmasını istemeyen mühendis, “Dışarıdan baktığınızda cephe iyi görünüyor ama hiçbir şeyin çalışmadığını görebiliyorum. Tüm tesisatlar, tüm musluklar, her şey bozuk." şeklinde konuştu.

NEFRET ARTTI, KİMSE İLGİLENMİYOR

Twitter’da yaşananları anlatan mühendis, sosyal medya platformundaki tacizi sınırlamak için yapılan çalışmaların artık durduğunu ve ‘kimsenin ilgilenmediğini’ söyledi.

Rapora göre, nefret arttı, troller ise daha özgür ve daha aktif. Kadın düşmanı ve tacizci profillerin takipçi sayılarında yüzde 69 artış görüldü.

TUVALETE BİLE KORUMAYLA GİDİYOR

Yine isminin açıklanmasını istemeyen başka bir mühendis, Elon Musk’ın Twitter personeline güvenmediği için garip davranışlarda bulunduğunu söyledi:

"Ofiste nereye giderse gitsin, en az iki koruması var. Çok hantal, uzun boylu, Hollywood film korumaları onu tuvalete kadar takip ediyor."

Ayrıca çok garip iddialar arasında Elon Musk’ın temizlik ve yemek çalışanlarını kovduğu ve ofis bitkilerini personele satmaya çalıştığı iddia edildi.

Elon Musk iyice delirdi: Tuvalete korumayla gidiyor ile ilgili etiketler

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar