Dünyaca ünlü modelden şoke eden itiraf! 11 yaşında öpüşmek zorunda kaldım

Dünyaca ünlü modelden şoke eden itiraf! 11 yaşında öpüşmek zorunda kaldım
Brooke Shields hayatını konu alan belgeselde, kariyerinin ilk filmi 'Pretty Baby'yi (Güzel Bebek) çekerken henüz 11 yaşındayken rol arkadaşıyla öpüşmek zorunda kaldığını söyleyen Shields, 'centilmenlikten uzak' davranması üzerine onunla seks yapmayı reddettiğini açıkladı.

Rol arkadaşıyla öpüşmek zorunda kaldığını söyleyen Brooke Shields, "Çekimler sırasında rahatsızlığımı dile getirdim ancak yönetmen tarafından ciddiye alınmadım" dedi.

Dönemin ergen erkekleri, Brooke Shields’ın sevgilisi olmasını hayal ederken genç kızlar ise ona öykünürdü. Shields’ın aslında ne kadar zor bir hayatı olduğu, güzelliğinin ve şöhretinin pençesinde çoğu zaman ızdırap çektiği hakkında hazırlanan ''Pretty Baby: Brooke Shields'' adlı belgeselle bir bir ortaya çıkıyor. Brooke Shields, belgeselde çocuk yaşlarında maruz kaldığı istismarlardan birini daha dile getirdi.

Brooke Shields, belgeselde 1978''de bir çocukken şöhret kendisine kazandıran ''Pretty Baby''de (Güzel Bebek) ilk öpüşmesinden bahsetti.

KEITH CARRADINE''I ÖPMEYE ZORLANMIŞ

Brooke Shields, yönetmen koltuğunda Louis Malle''in oturduğu ''Pretty Baby'' filmindeki senaryo gereği o dönem rol arkadaşı Keith Carradine''i öpmek zorunda kaldığını açıkladı. ABD''li oyuncu, annesi Teri Shields''ın sahneyi izlediği sırada Keith Carradine''ın kendisine "Biliyor musun? Bu sayılmaz. Bunların hepsi uydurma" diyerek güvence verdiğini belirtti.

Belgeselin yönetmeni Lana Wilson, "Bu, öne çıkarmak istediğim bir an. Çünkü, çocuk Brooke oynadığı rolün farkında olsa bile, ben ''29 yaşındaki bir adamı öpmek zorunda kalan 11 yaşında bir kız'' diye düşünmeden edemiyorum" sözleriyle ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar