Sabahın Sultanı Seda Sayan’da ilginç anlar! Emre’nin Nurgül’e yaptığı harcamalar izleyenleri güldürdü

Sabahın Sultanı Seda Sayan’da ilginç anlar!  Emre’nin Nurgül’e yaptığı harcamalar izleyenleri güldürdü
Star TV ekranlarının yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın sunduğu programa Nurgül ile Emre katıldı. Boşanmak isteyen Emre, Nurgü’le harcadığı masrafların listesini çıkararak tek tek açıkladığı anlar herkesi şoke etti. İşte o anlar…

HANDE KARACAN/GÜNBOYU

Seda Sayan’ın sunumuyla gerçekleşen Sabahın Sultanı Seda Sayan’a, Bir dönemler birbirlerine deliler gibi aşık olan Emre ve Nurgül şimdi boşanmak için bir araya geldiler. Boşanma şartlarını tek tek açıklayan Nurgül ile Emre arasında gerginlik yaşandı.

Avukatımla da görüştüm diyen Emre, Nurgül bana bunları yaptığı için çok rahat bir şekilde ben boşanabiliyorum. Ben mahkemeye sunduğumda direkt boşuyor. Boşanma şartlarını açıklayan Nurgül ise, kredi falan çekersiniz ne yaparsınız bilmem. Aylık 10 bin lira nafaka evimin kirası her ay elektrik doğalgaz bütün ihtiyaçlar giderilecek o zaman boşanmayı kabul ederim.

Bir milyon üzerinde para harcadım diyen Emre ise, “ben de oturdum tek tek neler almışım neler yapmışım hepsini tek tek kalem kalem döktüm ki görsün bazı şeyleri göstermek lazım insanları göstermek lazım yoksa boşa gidiyor artık açıklamalar.

Geldim cebimde 90 TL para vardı soğanlı''dan Yenibosna''ya  yürüdüm o  zaman cemide 90 TL  vardı onunla iki tane sahte yüzük aldım  tane  hatırlıyor musun ? Bileklik aldım 20 TL''ye ablacığım O da duruyordur herhalde kopmuştur. Diş dolgusu yaptırdım 950 TL ayıp olan hiçbir şey yok göstereceksiniz. Tırnak bakımı 300 TL hatırlıyorsun Florya''da yaptırmıştı .Sadece bir kere tırnak tırnağa para verdim onu da yazmışsın tamam 9 tane tayt aldım 2.250 lira . Günlük 2 paket Antep fıstığı aldım 1460 gün boyunca bakın 4 sene 1460 gün yapıyor her gün 2 paket Antep fıstığı aldım ben 4 senede 58 milyar 400 lira. Günlük taksi paraları verdim abla 300 TL 3 tane spor ayakkabı aldım 15.000 TL her gün kahve aldım 1460 gün boyunca 73 milyar orijinalin çantası aldım 18 milyar 6 tane orijinal pantolon aldım 9.000 TL 1460 gün boyunca her gün birer tane gül aldım abla 48.300 TL toplamda harcadığım para bir milyon 257.310 TL bakın sadece” ifadelerini kullanarak herkesi güldürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar