Doğum günü partisi için bütün şehri kapattı: Görgüsüzlükte Dilan Polat'ı solladı

Doğum günü partisi için bütün şehri kapattı: Görgüsüzlükte Dilan Polat'ı solladı
Japon milyarder iş insanı doğum gününde Palermo kentini doğum günü partisi için kapattı.

Japon iş insanı Kaoru Nakajima, 73'üncü yaşını kutladığı doğum günü için İtalya'nın Palermo kentindeki birçok yeri kapattı.

j1.webp

1400 ARKADAŞINI GÖTÜRDÜ

Yaklaşık 1400 yakın arkadaşını Palermo'ya 3 günlük tatile götüren Nakajima, tatil süresince şehirdeki lüks otelleri ve özel restoranları tamamen rezerve etti.

Nakajima ayrıca, büyük bir parti düzenlemek için şehrin en büyük tiyatrosu ve opera binasını da özel olarak ayırttı.

Nakajima'nın, şehirdeki iki beş yıldızlı oteli kapatmasının yanı sıra, Palermo'nun tarihi ve sembolik binalarını da kapattı.

j4.jpg

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

İş insanının yaptıkları yerel halkın büyük bir tepkisine neden oldu. Özellikle, İtalya'nın en büyük opera binası olan Teatro Massimo'nun kapatılması, birçok Palermolu tarafından eleştirildi.

j2.jpg

37 BİN EURO'YA TARİHİ TİYATROYU KAPATTI
Nakajima, Polieteama Tiyatrosu'nu 37 bin euro karşılığında tamamen kapattı. İş insanı bununla birlikte tanınmış sanatçılar ve müzisyenlerle anlaşarak özel konserler düzenletti. Ünlü tenor Andrea Bocelli'nin oğlu Matteo Bocelli'nin de bu özel etkinlikler kapsamında bir konser verdiği ifade edildi.

j3.jpg

"BUNUN DA BİR SINIRI OLMALI"
Nakajima'nın aslında 70. doğum günü partisini 2020 yılında Palermo'da düzenlemeyi planladığı ancak Kovid-19 salgını nedeniyle bu etkinliği iptal etmek zorunda kaldığı kaydedilirken, Sicilya Valisi Renato Schifani'nin de bu plana büyük bir tepki gösterdiği belirtildi.

Schifani, konuya ilişkin olarak İtalyan medyasına konuştu. Tepkisini dile getiren Schifani, "Bu kadar önemli ve köklü kültür merkezlerinin milyarderler için bu kadar çabuk kapatılması çok kötü. Ben liberal biriyim ama bunun da bir sınırı olmalı" yorumunu yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar