Dilay Korkmaz ve Faruk Sabancı arasında para krizi!

Dilay Korkmaz ve Faruk Sabancı arasında para krizi!
Faruk Sabancı ve Dilay Korkmaz çifti 3 yıllık ilişkisini sonlandırdı. İddiaya göre Faruk Sabancı'nın 5 milyon TL'lik hediyeler aldığı sevgilisi Dilay Korkmaz'ın yüklü miktarda borç para istemesinden bitti.

HANDE KARACAN/GÜNBOYU

5 milyon TL''lik hediyeler aldığı ancak Korkmaz''ın yüklü miktarda borç para istemesinden rahatsız olduğu iddia edilen Faruk Sabancı 3 yıllık ilişkiyi bitirdi. Korkmaz''dan cevap gecikmedi.

"TERK EDİLMENİN VERDİĞİ HIRS VAR"

Instagram hesabından yaptığı açıklamada borç para istediği iddiasını yalanlayan Dilay Korkmaz, Faruk Sabancı''ya da öfke kustu. Sabancı''nın terk edilmeyi kaldıramadığı için böyle iftiralar attığını söyleyen Korkmaz, yasak yollara başvuracağını da duyurdu. Korkmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hakkımda çıkan haberlere başta üzülsem de sonrasında fazlasıyla gülünç buldum. Kişilerin kimliğini, bakış açısını ve hayali bütçesini gördüm. Terk edilmenin verdiği hırs ve açılmayan telefonların öfkesi ile düşmanca böyle şeyler yapmak son derece çirkin ve seviyesiz."

''''Sadece bir erkeğin eski sevgilisine geri dönmeyeceğini anladığı noktada ne kadar çirkin ve ne kadar iftiracı olduğunu görmek hayal kırıcıydı. Haberleri yalanlamaya gerek bile duymuyorum. 21 yaşımdan bu yana çalışan bir kadın olarak kimsenin taşıyamadığı varoluş sebebine ihtiyacım yok. Haber ile ilgili yasal süreci başlatacağım. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar