Dilan Polat’tan Cumhurbaşkanı’na mektup! Bakın ne istedi

Dilan Polat’tan Cumhurbaşkanı’na mektup!  Bakın ne istedi
Cezaevinde dört aydır tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendi el yazısıyla mektup yazdığını açıkladı.

Eşi Engin Polat ile birlikte "Resmi belgede sahtecilik, " ve "Vergi usul kanununu uygulamama" vb. suçlarından cezaevinde tutuklu olan Dilan Polat’tan dikkat çekici açıklamalar geldi.

Oda TV’den Pınar Saraçoğlu’nun sorularını yanıtlayan Dilan Polat, cezaevindeki günlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalet Bakanı Tunç'a mektup yazdığını açıkladı. Polat, iddianamenin bir an önce hazırlanması ve suçlarının ne olduğunun ortaya konması talebiyle mektubu kendi el yazısıyla kaleme aldığını belirtti.

1077063689-0-160-3072-1888-1920x0-8-5wqy.webp

Polat, yazdığı mektupla ilgili şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na kendi el yazımla bir mektup yazdım. Avukatımla görüştükten sonra gönderip göndermeyeceğimi veya kamuoyu ile paylaşıp paylaşamayacağıma karar vereceğim. Mektupta anlattığım iddianamenin bir an evvel hazırlanması ve suçumuzun ne olduğunun ortaya konmasıdır."

1699607919814-yeni-proje-3-fibk.webp

Polat, takipçilerine de seslenerek, iddia edilen suçları işlemediğini ve cezaevinde neden bulunduğunu kendisinin de anlamadığını belirtti. Vergi suçundan dolayı kimsenin tutuklu olmadığı bir ortamda neden cezaevinde olduğunu anlamadığını ifade etti.

kapak-114543-drhl.webp

ALLAH'A YÖNELDİ

Polat ayrıca, cezaevindeki günlerinin dışarıdaki hayattan farklı olduğunu ve yalnızlığın daha fazla olduğunu dile getirdi. Dilan Polat, bu süreçte Allah’a yakınlaşarak ibadet ettiğini ve bu sayede zamanın daha kolay geçtiğini de söyledi.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar