Vicdansız patron dehşet saçtı! Dakikalarca yumrukladı çenesini kırdı

Vicdansız patron dehşet saçtı! Dakikalarca yumrukladı çenesini kırdı
Tuzla’da güzellik merkezi sahibi Abdulselam G., çalışanı estetisyen Yasemin Er’i öldüresiye darp etti. Sebebi ise bu kadar da olmaz dedirtti.

Tuzla'da bir güzellik merkezinde çalışan estetisyen Yasemin Er, işvereni Abdulselam G. tarafından şiddet gördüğünü iddia etti.

İddiaya göre, estetisyen Yasemin Er ile işvereni Abdulselam G. arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel saldırıya dönüştü.

istanbul-guzellik-salonunda-topuklu-ay-23607-7.jpg

Er'in kardeşi Yeşim Er, yaşananları şu şekilde aktardı:

Cuma günü saat 13.30 gibi öğlen namazından sonra dükkanın üst katında ablam namaz kılmak için abdestini alıyor. Ayağında da bir topuklu ayakkabı var. Kendisi de koltukta uzanıyormuş. Bir anda kalkmış, 'Bu topuklu ayakkabı ses yapıyor, çıkar artık ayağından' diye tepki vermiş. Ablam da demiş ki, 'Niye bağırıyorsun? Bağırmana gerek yok. Sonuçta parmak ucunda yürüyebilirim.' Bunu da belirtmiş. Ondan sonra kalkmış demiş ki, 'Defol git, dükkanımı terk et. Sen ortağım falan değilsin' diye bir tepki. Daha sonra ablam, 'Böyle ortaklık olmaz, ben gidiyorum' diyor.

istanbul-guzellik-salonunda-topuklu-ay-23607-5.jpg

“BOKS TORBASI YUMRUKLAR GİBİ VURMUŞ”

Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış."

istanbul-guzellik-salonunda-topuklu-ay-23607-9.jpg

“AĞZINDAN AKAN KANI GÖRÜNCE DURMUŞ”

Saldırganın ablasına çekiçle de vurmaya çalıştığını belirten Er, şöyle konuştu: Hıncını alamamış olmalı ki ablam yere düşmüş ve tekmelerle yumruklarla saldırmaya devam etmiş. Arkasında duran çekiç bile işin içine girmiş. Ablamın kafasına vuracakken, ablamın ağzından akan kanı görünce, saldırıyı bir anda durdurmuş.

istanbul-guzellik-salonunda-topuklu-ay-23607-1.jpg

Yaşadığı şiddet sonucu çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Abdulselam G. hakkında soruşturma başlatılırken, Yasemin Er ise fiziksel ve psikolojik tedavi sürecine devam ediyor.

istanbul-guzellik-salonunda-topuklu-ay-23607-6.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar