Dilan Polat'ın kıyafetlerini giymişti! Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak'ın giyinme odasına dair verdiği detaylar şaşırttı

Dilan Polat'ın kıyafetlerini giymişti!  Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak'ın giyinme odasına dair verdiği detaylar şaşırttı
Dilan Polat'ın yardımcısı Şule'nin, Polat'ın kıyafetiyle gezmesi gündem olmuştu. Dilan Polat’ın yakın arkadaşı Canan Toprak giyinme odasına dair bomba bir iddiada bulundu.

Dilan Polat ve Engin Polat ailesinin yardımcısı Şule U., lüks bir AVM'de tutuklu patronunun lüks kıyafetleriyle görüntülenmişti. Özel hayatının ihlal edildiğini gerekçe sunan yardımcı Şule U., "Cezaevindeki Dilan Polat'ın kıyafetlerini izinsiz giyiyormuşum gibi algısı yaratılıyor. Başka kullanıcıların iftirasına maruz kalıyorum" diyerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Bunun ardından Dilan Polat’ın yakın arkadaşı sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Fenomenin yakın arkadaşı Canan Toprak da konuya dair şunları söyledi:

Dilan Polat'ın söz konusu deri ceketi çok da sevmediğinden bahseden Toprak, açıklama yaparken verdiği detaylar ise oldukça dikkat çekti.

dilan-polat-in-ceketiyle-gizlice-goruntulenen-16559634-603-m.png

"Dilan’ın kıyafetlerini kimse giymiyor!" açıklamasında bulunan Canan Toprak, Dilan Polat'ın giyinme odasına parmak izi ve şifreyle girildiğini açıkladı.

e-002.jpg

Dilan’ın kıyafetlerini kimse kullanmıyor!!! Giyinme odasına parmak izi ve şifreyle giriliyor ayrıca manuel olarak da kilitli.

Şükran Polat teyze evde çocukların yanında evde ve Dilan ömür boyu gitmedi kimse öyle eşyalarını falan kullanmıyor buna zaten hiç birimiz izin vermeyiz ki bize gelene kadar Şükran teyze ve kızı kübra zaten gerekeni yapar siz merak etmeyin Dilan’ı az çok tanıyorsunuz çoğu kıyafetini dağıtırdı sevdiği insanlara o cekette onlardan biridir zaten onu pek sevmemişti çok bol diye yok yani dağıtabiliriz. Neler neler dağıttı herkeste bir şeyi var artık yapacak haber kalmadı nelerin peşine düştünüz.

640xauto-001.webp

Not: Şule’yi kıskanmıyorum ama siz bilirsiniz alıştık saçma sapan ötesi haberlerinize ben hepsi için hukuki süreç başlattım. Beni lütfen kimseyle karıştırmayın.

derd.jpg

y.jpg

wes.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar