Karıma şimdi ne diyeceğim demişti: Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan’dan ilk açıklama!

Karıma şimdi ne diyeceğim demişti: Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan’dan ilk açıklama!
Bankacı Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan, konuyla ilgili soruları ilk kez cevapladı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi'ndeki şubesinde müdür olan Seçil Erzan birlikte 6 sanığın, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanmalarına başlandı.

Dava devamlılığını korurken Arda Turan'ın mahkemeye delil olarak sunduğu kayıtlardaki ifadeler ise dikkat çekmişti.

“KARIMA ŞİMDİ NE DİYECEĞİM”

Arda Turan Seçil Erzan ile görüşmüş ve parasını isterken "Seçil Ben ne yapacağım? Karıma şimdi ne diyeceğim Seçil ya..." ifadelerine yer verdi.

Bu kayıtlarından ardından önceki gün Bebek’te görüntülenen ünlü futbolcunun eşi Aslıhan Turan’a konuyla ilgili sorular yöneltildi.

“BANA BUNLARI SORMAYIN”

Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan'ın banka müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılması iddiasıyla ilgili soruları duyunca gerilirken şu ifadelere yer verdi:

"Lütfen..Ben o konulara hiç girmeyeyim. Zaten Arda gerekli açıklamayı yaptı. Benden de birkaç yer röportaj istedi ancak geri çevirdim. Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz. Bana bunları sormayın olur mu? Şu an bir yere yetişmeye çalışıyorum, çok teşekkürler"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar