Devlet bankaları 2023 emekli promosyonlarını açıkladı! Hemen yarın alınabilecek

Devlet bankaları 2023 emekli promosyonlarını açıkladı! Hemen yarın alınabilecek
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıf Bankası tarafından geçtiğimiz yıl emeklilere sunulan promosyon kampanyaları güncellendi. Emekliye ödenecek rakam zamlanırken, ödenecek promosyonlardan EYT'liler de ilk kez yararlanabilecek.

Milyonlarca emeklinin sabırla beklediği duyuru geldi. 2023''te promosyon kampanyalarını peş peşe açıklayan özel bankalara, 3 kamu bankası 2023''te vereceği promosyon ile yanıt verdi. 

Her ne kadar özel bankalar, kamu bankalarından fazla promosyon ödüyor olsa da, birçok emekli maaşını kamu bankalarından taşımak istemiyor. Bu nedenle kamu bankalarının promosyon ödemelerinden faydalanan milyonlarca emekli bulunurken, geçmişte promosyon almış olmasına bakılmaksızın pek çok emekli ödenecek yeni tutar ile aradaki farkı hesaplarına yansıtabilecek. 

EYT''LİLER İLK KEZ FAYDALANACAK

1 Mart itibariyle emekli maaşı almaya hak kazanacak 2 milyon 250 bin EYT''li, bankaların promosyon ödemelerinden ilk kez faydalanacak. Kamu bankaları tarafından EYT''li müşterilere özel bir duyuru ya da rakam açıklanmazken, EYT ile emekli olanlar da normal emekliler gibi aynı promosyon tutarından yararlanacak. 

2023 EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Bankaların internet sitesinden yapılan duyurularda emekli müşterilere maaşlarına göre artacak promosyon tutarlarının ödeneceği açıklandı. Buna göre alacağınız maaşa karşılık şu promosyonlar ödenecek:

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar