Dev timsahı görenler gözlerine inanamadı! Ağzında insan cesediyle yakalandı

Dev timsahı görenler gözlerine inanamadı! Ağzında insan cesediyle yakalandı
ABD'nin Florida eyaletinde yaşayanlar dehşet verici bir olayla karşı karşıya kaldı. 4.5 metrelik dev timsah kanal doğru yürürken ağzına sıkıştırılmış insan cesediyle görüldü. O anlar bir vatandaş tarafından kayda alındı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde 4.5 metrelik bir timsahın ağzında cansız insan bedenini taşırken yakalandı. O anlar bir vatandaş tarafından kayda alındı.

Bir görgü tanığı JaMarcus Bullard, Spectrum Bay News 9’a “Ağzında bir ceset olduğunu anladım, bu yüzden kayıt yapmaya başladım” ifadelerini kullandı.

Korku dolu anlar Florida kanalında kaydedildi. Dev timsah, Clearwater yakınlarındaki bir kanala doğru ilerlerken çenelerinin arasına sıkıştırılmış bir cesetle yürürken görüldü.

Acil müdahale ekipleri, yaban hayatı uzmanlarıyla birlikte timsahı sudan başarıyla çıkardı ve ardından ona ötenazi uyguladı.

timsah.webp

Timsah avını sürüklerken birçok yerel sakin korkunç manzarayı fark etti ve Largo İtfaiye Departmanını uyarırken sahneyi kaydetmeye başladı.

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu ile birlikte acil müdahale ekipleri, timsahı vurarak öldürmeden önce sudan çekmeyi başardı; yetkililer, timsahın 'insanca öldürüldüğünü' açıkladı.

Yakınlarda yaşayan Jennifer Dean adlı mahalle sakini 'Birçok komşum buradaydı ve bana timsahtan bahsedenler de onlardı. Burada dururken bir silah sesi duyduk, timsahı öldürdüklerini varsayıyorum" diye konuştu.

Timsahın öldürülmesinin ardından Pinellas İlçesi Şerif Ofisi kurbanın cesedini sudan çıkarmayı başardı. Cesedin kimliği henüz belirlenemedi.

timsah12.webp

Bay News 9'a konuşan JaMarcus Bullard, "Ağzında bir ceset olduğunu anladım, bu yüzden kayıt yapmaya başladım. İtfaiyeye gelip durumu onlara bildirdim' dedi.

Müfettişler uzunluğu neredeyse 4.5 metre olan imsahı incelemeye aldı.

Ölümcül sürüngenin, Ridgecrest Park olarak bilinen, timsahların istila ettiği yakındaki bir gölden geldiğine inanılıyor.

Florida sakininin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için araştırmalar sürüyor.

timsah13.webp

timsah15.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar