Depremzedelere destek olmak için ineğini sattı!

Depremzedelere destek olmak için ineğini sattı!
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın iki ilçesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem Türkiye’nin 10 ilinde büyük hasarlara yol açtı. Kars’ın Akyaka ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Sarıgül Kaçan da depremzedelere yardım etmek için düvesini sattı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerde etkilenenler için düzenlenen bağış kampanyasına Sarıgül Nine de katıldı. Kendisine ait düveyi 13 bin liradan satan Kaçan, bu meblağı depremzedelere bağışlamak üzere köy muhtarı oğlu Selahattin Kaçan''la Akyaka Kaymakamlığı''na gönderdi.

Kaçan, herkes için dualar ettiğini söyleyerek "Depremzedelere, köylülerimiz halkımız için mal yollasalardı içine katıp yollayacaktım. Düveyi satıyorum ve Kaymakam Bey''e parasını teslim edeceğim.

Ölenlerin, enkaz altında kalanların hayrına gönderiyorum. Allah Cumhurbaşkanımızı, orada bulunan askerlerimizi, yardım edenleri korusun, balama kurban. Allah devletimize zeval vermesin, Allah devletimizin eksikliğini vermesin, bayrağını indirmesin" şeklinde konuştu. (AA), (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar