Depremde 11 yakınını kaybeden AKP'li Yayman konuştu: Burada çok büyük bir acı var

Depremde 11 yakınını kaybeden AKP'li Yayman konuştu: Burada çok büyük bir acı var
Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde binlerce can kaybı yaşandı. Deprem felaketinde ailesinden 11 kişiyi kaybeden AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, katıldığı bir programda "Ağlamamak elde değil gözyaşlarımızın pınarları kurudu" dedi.

AKP Hatay milletvekili Hüseyin Yayman, Kahramanmaraş''ta meydana gelen ve 10 ilimizde etkisini yıkım ve ciddi can kaybına neden olan depremde ailesinden 11 kişi kaybettiğini açıklayarak "Ağlamamak elde değil gözyaşlarımızın pınarları kurudu" dedi.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ağır yıkıma neden olduğu illerden Hatay''da ailesinden 11 kişiyi kaybeden AKP Hatay milletvekili Hüseyin Yayman, "Ne kadar duygularımı kontrol etmek istesem de taze acılar. Ağlamamak elde değil gözyaşlarımızın pınarları kurudu" dedi.

"BURADA ÇOK BÜYÜK BİR ACI VAR"
Cumhuriyet''in haberine göre; Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Yayman, "Bin yılda olan bir felaket bizim zamanımıza denk geldi. Duygularımı anlatamam çok zor yaşanan depreme mi üzülelim medeniyetlerin şehri olan Hatay''ımızın atom bombası düşmüşçesine yıkılmasına mı üzülelim. Kimsesizler mezarlığına mı üzülelim yoksa abime ablama yakınlarıma mı üzüleyim. Allah milletimize devletimize bir daha yaşatmasın. Allah verdi Allah aldı biz Allah''a inanıyoruz. Her canlı ölümü tadacaktın fakat burada mesele insan iman etse de bunu bilse de ölümün bir son olmadığını cennette buluşacağımızı bilse de tabii duygular çok taze Allah herkese sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor. Burası 2 abimin yaşadığı evdi. Bir abim ve eşi sağ kurtuldu diğer abim ve eşi vefat etti. Abimim kızı vefat etti 2 torunu vardı biri vefat etti. Burada çok büyük bir acı var" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar