Borsa düşerken çimento hisseleri fırladı: Ekonomist 'Allah belanızı versin' diyerek duyurdu

Borsa düşerken çimento hisseleri fırladı: Ekonomist 'Allah belanızı versin' diyerek duyurdu
Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem haberi sonrası borsadan 'bu kadarı da olmaz' denen haber geldi. Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir, deprem sonrası çöken borsada çimento şirket hisselerinin yükselişe geçtiğini belirterek ''Biz ne zaman böyle kötü olduk?'' dedi.

Sabah sat 04.17''de Kahramanmaraş''ı vuran ve diğer illerde de ölü ve yaralanmalara yol açan deprem sonrası BİST''den gelen son haber fırsatçıların vicdanı olmadığını bir kez daha ortaya koydu.

Türkiye''yi yasa boğan deprem hadisesi sonrası borsada genel bir düşüş gözlenirken, yalnızca çimento şirket hisselerinin fırlaması dikkat çekti.

Bu gelişmeye isyan eden Yeniçağ Gazetesi''nin ünlü ekonomi yazarı Remzi Özdemir ise ''''Biz ne zaman böyle kötü olduk?'''' diye sordu.

Özdemir, şunları söyledi:

Binlerce kişinin enkaz altında olduğu saatlerde borsada çimento hisseleri tavan oldu.

Türkiye 10 ilde yaşanan depremin acısını yaşarken borsada fırsatçılar çimento hisselerini tavan yaptırdı.

Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Maraş başta olmak üzere bir çok ilde yüzlerce bina çöktü ve onların altında binlerce insan yaşam mücadelesi veriyor. Tüm Türkiye bu acıyı yaşarken borsada ise büyük tepkiye neden oldu bir fırsatçılık yaşandı. Başkalarının acısından fırsat çıkartanlar borsada çimento hisselerine saldırdı. oyak çimento, Konya Çimento, Göltaş Çimento hisseleri tavan oldu.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar