Seçil Erzan duruşması öncesinde Denizbank’tan dengeleri değiştirecek hamle

Seçil Erzan duruşması öncesinde Denizbank’tan dengeleri değiştirecek hamle
Denizbank, Seçil Erzan’ın hakim karşısına çıkmasına saniyeler kala dikkat çeken bir hamle yaptı. 5 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar…

Bankacı Seçil Erzan’ın futbol dünyasından ünlü isimleri yüksek fon vaadiyle dolandırdığı davada yeni bir gelişme yaşandı.

Halk TV’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre, aralarında Avukat Rezan Epözdemir, Fatih Terim’in aile dostu Nur Erkasap, Selçuk İnan’ın da bulunduğu 5 kişi hakkında Denizbank suç duyurusunda bulundu. 5 kişi resmi evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık ile suçlanıyor.

Son dakika haberleri: Ve resmen açıklandı! Selçuk İnan'ın yeni adresi belli oldu: Süper Lig'e geri dönüyor… - Galeri - Spor

Duruşmaya saatler kala ortaya çıkan bu detay gözleri yeniden davaya çevirdi.

Muslera'yı sisteme dahil eden isim olarak bilinen Musa Mert Çetin’in sisteme başka kişileri dahil etmeye çalıştığı öne sürüldü.

a.jpg

FATİH TERİM VE ERZAN ARASINDA 62 ARAMA

HTS raporunda Seçil Erzan ile Fatih Terim arasındaki 62 arama kaydı da dosyaya sunuldu. 211 sayfalık rapora göre Erzan ile Fatih Terim arasında yoğun bir telefon trafiği olduğu ortaya çıktı. Rapora göre, ikili arasındaki ilk kayıt 7 Ekim 2022 yılına ait. Terim ve Erzan arasında gün aşırı bir görüşme trafiğinin yaşandığı ifade edildi.

arda-turan-futbolu-biraktigini-acikladi.webp

Hakkında suç duyurusunda bulunulan Terim’in mali işlerini takip eden Nur Erkasap, Erzan ile ortak hareket etmekle suçlanıyor.

Rezan Epözdemir kimdir, nereli? - Spor Haberleri

Av. Rezan Epözdemir ise sahte olduğunu bildiği bazı evraklarla bankaya yönelik haciz işlemi başlatmak ile suçlanıyor. İş insanı Mert Zeydanlı’nın da Seçil Erzan ile birlikte hareket ettiği öne sürülüyor.

Davası 3 ayrı iddianamede birleştirilen Erzan’ın 76 yıldan 249 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar