Demet Akalın yaptığı yorum Ilıcalı'yı kızdırdı! Gerçek Survivor ne zaman?

Demet Akalın yaptığı yorum Ilıcalı'yı kızdırdı! Gerçek Survivor ne zaman?
Survivor'ın fanatikliği ile bilinen ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan beklenmedik bir tepki geldi. Survivor 2023 kadrosundaki yarışmacıları açıklayan Acun Ilıcalı'nın paylaşımına sessiz kalamayan Akalın, "Gerçek Survivor ne zaman? Bunları anca Hira izler" diyerek yorum yaptı.

Milyonlarca insanın merakla beklediği Survivor 2023’ün kadrosu şekillenmeye başladı. Acun Ilıcalı, kadroya dahil ettiği isimleri Instagram hesabından duyururken yarışmanın sıkı takipçisi olan şarkıcı Demet Akalın, yorumlarıyla bu kez ünlü ismi kızdırdı. Bu sezon sosyal medya fenomenlerinin kıyasıya yarışacağı Survivor için Akalın, kadroyu beğenmeyerek Ilıcalı''yı kızdıracak ifadelerde bulundu.

AKALIN SURVİVOR YARIŞMACILARINI BEĞENMEDİ

Survivor''ın sıkı takipçisi olan şarkıcı Demet Akalın bu sezon yarışmada olacak isimleri beğenmediğini ifade ederek, sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı''yı etiketleyerek tartışma oluşturacak bir yoruma imza attı.

SURVIVOR 2023 OLUŞMAYA BAŞLADI

Survivor 2023''ün kadrosunda açıklanan isimleri ise şu şekilde; Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman, Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan. Yarışmanın yeni sezon tarihi ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar