Yardım arayışına geçti! Yemediği hakaret kalmadı

Yardım arayışına geçti! Yemediği hakaret kalmadı
Tatil yapmak için yurt dışına çıkan Demet Akalın, Kütahya Tavşanlı'da yaşan bir öğrenciye yardım etmek için kollarını sıvadı. Ünlü şarkıcı Akalın'ın sponsor araması bazı takipçileri tarafından tepki çekti. "Amerika'ya gidiş dönüş paran bu evden daha iyisini yapıyor, ayıptır" diyen takipçisine cevap veren ünlü isim, "Yazdıklarından utan, günlerdir para topluyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Kütahya Tavşanlı''da yaşayan Mehmet isimli çocuğa yardım etmek için sponsor arayışına geçti. Ekonomik zorluklar içinde büyüyen öğrenci için para toplayan Akalın, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Mehmet isimli çocuk için günlerdir arkadaşlarından yardım toplayan ve bunları Instagram hesabından paylaşan Demet Akalın, gelen maddi ve eşya yardımlarının ardından prefabrik evi yaptırmak için hazırlıklara başladı. Tadilat masraflarının fazla olduğunu gören Akalın, Twitter''dan paylaşım yaparak yardım istedi.

İstediği evin fotoğrafını paylaşan Akalın, "Mehmet kardeşimiz için bu evden yaptırmak lazım sponsor bulursak süper olur" notunu düştü.

AKALIN''IN TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Ünlü şarkıcının sponsor aramak için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede takipçileri tarafından tepki çekti.  Demet Akalın''ın konser maratonuna dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, "Bir konser parasına şu evi yaptırırsın" ve "Siz sponsor olun ve bizi utandırın" yorumunu yaparak tepki gösterdi. 

DEMET AKALIN''DAN CEVAP GECİKMEDİ

 Bir takipçisinin "Geçen hafta ABD''den resim atıyordun. Senin gidiş dönüş parana bu evden daha iyisini yapacağına inancımız tam. Sponsor arayarak gülünç duruma düşürmeyin kendinizi. Millet markete, pazara para bulamıyor sen fink atıp sponsor arıyorsun ayıptır" yorumuna sessiz kalamayan ünlü şarkıcı Akalın, "Utan ya şu yazdıklarından! 1 günde kaç para topladım haberin var mı? Allah ıslah etsin seni hatta etmesin" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın, "Bir konserden milyonlar alan birinin basit bir prefabrik ev için sponsor araması enteresan" diyen takipçisine de "Yahu para topladık, niye sponsor bulunmasın. İçine her şeyi alacağız zaten bir sen zekisin" cevabını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar