Kocaeli’de hastanede büyük skandal! 52 hasta ölümle burun buruna geldi

Kocaeli’de hastanede büyük skandal! 52 hasta ölümle burun buruna geldi
Kocaeli’de Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan skandal sonrası diyaliz ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 52 hasta ölümle burun buruna geldi.

Hırsızların bu seferki hedefi onlarca hastayı canından ediyordu. Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin trafo binasına girerek yaklaşık 150 bin TL değerindeki kabloları çalan hırsızlar hastanenin elektriğinin kesilmesine neden oldu.

Bu olayın ardından diyaliz ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 52 hasta ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledildi.

ameliyat-bakim.jpg

ELEKTRİK KABLOLARINI KESTİ

Sabah saatlerinde hastanenin arka kısmındaki trafo binasının açık olan kapısından içeri giren hırsızlar demir makasıyla elektrik kablolarını kesti.

Ardından kesilen kabloları çalarak olay yerinden kaçtılar. Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek inceleme yaptı ve hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

HASTALAR ACİLEN NAKLEDİLDİ

Kabloların kesilmesiyle hastanenin tümünde elektrik kesintisi yaşandı. Bu durum diyaliz ünitesinde bulunan 49 hasta ile yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 3 hasta olmak üzere toplam 52 hastanın ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledilmesine sebep oldu.

Hastane yönetiminin girişimiyle kabloların yenilenmesinin ardından, 52 hasta dün sabah saatlerinde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeniden getirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar