Dele Alli İstanbul'a indi! İlk üçlüsünü çektirdi...

Dele Alli İstanbul'a indi! İlk üçlüsünü çektirdi...
Beşiktaş’ın yeni transferi Dele Alli, İstanbul’da! Dele Alli'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi. Alli burada kendisini karşılamaya gelen taraftara üçlü çektirdi ve ardından kendisini almaya gelen araçla havalimanından ayrıldı.

Beşiktaş, İngiliz ekibi Everton''dan kiralık olarak anlaşmaya vardığı Dele Alli''yi İstanbul''a getirdi. Özel uçakla havalimanına gelen 26 yaşındaki yıldız oyuncuyu bir grup siyah-beyazlı taraftar karşıladı. Alli boynunda Beşiktaş atkısı ile kendisini karşılamaya gelen taraftara üçlü çektirdi. Alli daha sonra dinlenmek üzere havalimanından kalacağı otele doğru yola çıktı.

Bugün sağlık kontrollerinden geçecek olan İngiliz oyuncu, ardından Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

26 yaşındaki Dele Alli 37 kez İngiltere Milli Takım formasını giydi.

 İŞTE ANLAŞMA ŞARTLARI...

Dele Alli transferi, küçük pürüzler sebebiyle gecikmişti. Everton ile Beşiktaş arasındaki son görüşmelerde büyük ilerleme kaydedildi ve imza aşamasına gelindi.

Dele Alli ile anlaşan Beşiktaş, Everton ile de anlaştı. Transferde herhangi bir bir kiralama maliyeti olmayacak. Everton, futbolcunun bonservis bedelinin, Ocak 2023’te satın alınması durumunda 6 milyon Euro, Haziran 2023’e ertelenmesi halinde 8 milyon Euro olarak belirledi. Taraflar bu şartlarda anlaşma sağladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar