Beşiktaş'tan 30 Ağustos'a özel forma

Beşiktaş'tan 30 Ağustos'a özel forma
30 Ağustos Zafer Bayramı'na yalnızca günler kala Beşiktaş'tan gönülleri fetheden bir hamle geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel bir forma tasarlayan siyah beyazlı ekip, ligde oynayacağı Sivasspor karşılaşmasında göğsünde Atatürk olan forma ile sahaya çıkacak.

Bu sezon tanıttığı formalar ile büyük heyecan yaratan Beşiktaş''tan 30 Ağustos Zafer Bayramı''na özel yeni bir tasarım geldi.

29 Ağustos günü oynayacağı Süper Lig karşılaşmasında sahasında Sivasspor''u konuk edecek Beşiktaş''tan taraftarın kalbini kazanan bir paylaşım yapıldı.

Siyah beyazlıların lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası''nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, kulübün tasarladığı özel forma taraftarların beğenisine sunulurken, ''''Sivasspor maçında Atatürk baskılı formalarımızla tribündeyiz'''' notu düşüldü.

''''ZAFERİN İZİ GÖĞSÜMÜZDE''''

Kartal Yuvası''ndan yapılan paylaşımın devamında ise ''''Sen de formana Atatürk silüeti bastırıp, zaferin izini göğsünde taşımak istiyorsan, http://KartalYuvasi.com.tr adresine tıklayarak ya da Kartal Yuvası mağazalarına gelerek ücretsiz bir şekilde baskı yaptırabilirsin. #ZaferinİziGöğsümüzde'''' ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar