Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlık seçimine gölge düşürecek telefon!

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlık seçimine gölge düşürecek telefon!
Beşiktaş'ın 17 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan Divan Kurulu Başkanlık seçimi öncesinde yaşananlar gündem oldu. Kendilerini kulüp yetkilisi olarak tanıtan bazı isimlerin, divan kurulu üyelerini arayarak, yapılacak olan seçimlerde adaylardan Yalçın Karadeniz'in desteklenmesini istediği öğrenildi. Söz konusu numaraların ise Divan Kurulu Başkan adaylarından Yalçın Karadeniz'e ait olduğu iddia ediliyor.

Türkiye''nin köklü kulüplerinden Beşiktaş, 17 Eylül tarihinde Divan Kurulu Başkanlığı için yeni bir seçime gidecek. Yapılacak olan seçimlerde şu anda görev yapan Tevfik Yamantürk ile eski Divan Başkanı Yalçın Karadeniz yarışacak.

Siyah beyazlı camiada seçim tarihi heyecanla beklenirken, seçimlere az bir süre kala yaşanan gelişme ise akıllara durgunluk verdi.

İddiaya göre, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlık seçimi öncesinde bazı üyelere telefon açılarak, yapılacak seçimlerde mevcut Başkan Tevfik Yamantürk yerine Yalçın Karadeniz''e destek çağrısı yapıldı.

Yapılan aramalarda konuşan kişiler kendilerini Beşiktaş yetkilisi olarak tanıtırken, ''''Sizi Beşiktaş Jimnastik Kulübü''nden arıyoruz. Gerçekleştirilecek olan Divan Kurulu seçiminde Başkanımız adaylar arasından Yalçın Karadeniz''i destekliyor. Sizi 17 Eylül''de oy kullanmaya bekliyoruz... '''' ifadelerini kullandıkları iddia edildi.

NUMARALAR YALÇIN''A AİT İDDİASI

Yaklaşık olarak son 2 haftadır aramaların yapıldığı numaranın ise Divan Kurulu Başkan adayı Yalçın Karadeniz''e ait olduğu konuşuluyor. Divan Kurulu üyeleri arasında son günlerde büyük bir şok etkisi yaratan bu gelişme, üye bilgilerinin KVKK gereği bu şekilde kullanılamayacak olduğu bilindiği halde kullanılması üyeler tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Yalçın Karadeniz''in ofisine ait olduğu iddia edilen bu aramaların arkasında ise yeni hayata geçirilmeye çalışılan Beşiktaş Dernekler Birliği Genel Sekreteri ve Silivri Beşiktaş Derneği Başkanı’nın koordinasyonunda organize edildiği kulislerde konuşuluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar