Defne Samyeli'nin kızlarından şöhret açıklaması

Defne Samyeli'nin kızlarından şöhret açıklaması
Ünlü oyuncu Defne Samyeli'nin kızları Derin ve Deren Talu geçtiğimiz günlerde konuk oldukları dergide çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Bu açıklamaları değerlendiren Defne Samyeli, Kızlarım mutlaka çok etkileniyorlar. Göz önünde bulunmanın faturaları böyle oluyor..." dedi.

Defne Samyeli kadar ünlü olan Derin ve Deren Talu, katıldıkları bir dergide ünlü bir ismin kızı olmanın nasıl hissettirdiği hakkında açıklamalar yaptı. Bu açıklamaları değerlendiren Defne Samyeli, kızlarının bu durumdan çok etkilendiklerini açıkladı. 

Deren Talu, "Kameralarla çocuk yaşta tanıştım. Bu benim için avantaj oldu. Zaten kamera önünde bir meslek yapmak istediğim için annem bu konuda bana yol gösterdi. Ondan çok tavsiye alıyorum" demişti.

Defne Samyeli''nin kızı Deren Talu iç çamaşırsız... ''Cesaretine hayranım''

Derin Talu ise, "Beni en rahatsız eden kısım göz önünde büyümekle birlikte gelen size yönelik beklenti... Küçüklüğümden beri insanların ne yapacağımı, ne yapmam gerektiğini, ne kadar şanslı olduğumu söylemesiyle büyüdüm" ifadelerini kullanmıştı.

16 yaşına girdi! Defne Samyeli''nin kızı Derin Talu mayolu pozuyla salladı -  Internet Haber

"KIZLARIM MUTLAKA ÇOK ETKİLENİYORLAR"

Kızlarının açıklamalarını değerlendiren Samyeli, "Hiç konuşmuyoruz bu konuları. Röportajın ''hatalar'' ve ''seçimler'' kısmı beni etkiledi. Mutlaka bir büyüteç altına konulması söz konusu oluyor. Kızlarım mutlaka çok etkileniyorlar. Göz önünde bulunmanın faturaları böyle oluyor..." şeklinde konuştu.

Derin Talu Haberleri - Son Dakika Derin Talu Hakkında Güncel Haber ve  Bilgiler

"GENÇ GÖRÜNMEK GİBİ BİR KAYGIM YOK"

Öte yandan geçtiğimiz yıllarda da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla çok konuşulan Samyeli, "20 yaşında durmadığıma eminim. Yorumlar mutlu ediyor. Yaşa çok değer veren birisiyim. Yaş almak benim için çok önemli. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Liseden mezun olan Derin Talu yırtmaçlı mezuniyet elbisesiyle olay oldu -  Haberler

YENİDEN YİRMİLİ YAŞA DÖNMÜŞ GİBİYİM

Gençlik sırrını açıklayan eski spiker, "Genetik çok önemli. Anneanneme çekmişim. Kendime bakmayı çok seviyorum. Bu yaşlanmama konusu insanlarda hastalık konusu haline geldi. Benim çocuklarım büyüdü ben yeniden 20''li yaşlarıma dönmüş gibi hissediyorum" demişti.

 

"YALNIZ OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM"

Aşk hayatıyla ilgili konuşan ünlü isim, "Şu an hayatımda kimse yok. Aşktan ve yalnızlıktan korkmuyorum. Çünkü o kadar güzel arkadaşlıklarım var ki yalnız olduğumu düşünmüyorum. Bundan sonra ömrümü geçireceğim bir partner olabilir de olmayabilir de... Ben hepsine hazırlıklıyım" ifadelerine yer vermişti.

Defne Samyeli kimdir? Defne Samyeli kaç yaşında ve nereli? - Magazin  haberleri – Sözcü

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar