Defne Samyeli'den kıyafet itirafı: Eski eşim karışırdı

Defne Samyeli'den kıyafet itirafı: Eski eşim karışırdı
Önceki gün Etiler'de görüntülenen Defne Samyeli, eski eşi Eren Talu'nun kıyafetlerine karıştığını dile getirdi.

Etiler'de bir mekânda kız arkadaşıyla sohbet eden Defne Samyeli, yeni bir single hazırlığı içerisinde olduğunu belirtti. Ünlü şarkıcı, “Bahar ayında yeni single’ı çıkarmayı düşünüyoruz. Güzel bir cover albümüm vardı. Onu teker teker dinleyicilerle buluşturmak istiyoruz. Çok oturduk. Bundan sonra bütün projeler arka arkaya gelmeye başladı” diye konuştu.

İSTEYEN İSTEDİĞİNİ SÖYLESİN" 

Defne Samyeli, son dönemde sahne kıyafetleri hakkında yapılan eleştirilerle ilgili yöneltilen sorulara yanıt verdi. Yapılan eleştirileri doğru bulmadığını ifade eden Samyeli, şu ifadeleri kullandı:
“Bunu hiç anlamlı bulmuyorum. Yıllardan beri sahne şovlarının gerektirdiği özenli bir duruş var. Bunun içinde insanlar ne isterse onu giyiyorlar. Kendi özgün karakterleri, kişilikleri, hangi modacı ile çalıştıkları, o sene nelerin moda olduğuna dair birçok faktör var. Zaten insanlarla ilgili hayat seçimleri konusunda eleştiri yapmanın çok gereksiz olduğunu düşünen birisiyim. Eleştirmek ile ilgili sıkıntım yok. İsteyen istediğini söyleyebilir. Umurumda değil."

SAMYELİ'DEN EREN TALU İTİRAFI 

Eski eşi Eren Talu’nun evlilik döneminde giyim konusunda kendisine çok karıştığını belirten Samyeli, “Bir zamanlar çok karışırdı. Evlilik dönemlerinde geleneksel Türk erkeği durumlarını yaşamayan kadın yoktur. Muzdarip değilim ama insanların sınırlarını kendisi çizmesi gerektiğine inanıyorum. Bence ne giyeceğimize biz karar vermeliyiz. Bununla ilgili kimsenin sınırlandırması söz konusu olmamalı” diye konuştu.

 

defne-yirtmac-6613.jpg

 

Samyeli, muhabirlerin “Kızlarınızın sizin gibi bir anneye sahip olduğu için şanslı olduğunu söyleyebilir miyiz? Siz genellikle kızlarınıza karışmıyorsunuz” şeklindeki sorusuna da “Onlara sormak lazım. Söylüyorlar tabii. Benim annem beni çok sıkardı. Şimdi bakıyorum ‘İyi ki sıkmış beni’ dediğim zamanlar oldu. Annem 18-19 yaşında makyaj yapmayı tamamen yasaklamıştı. Genç kız olarak insan merak ediyor" yanıtını verdi.

Samyeli, sözlerine; "İnsanların belli noktalarda kısıtlandığı zaman tam tersi o arayı kapatmak için yapacağından daha fazlasını yaptığını bildiğim için genelde he çocukların hem bireylerin kendilerine ve etrafa zarar vermedikleri sürece seçimlerinde özgür olmaları gerektiğini düşünen gerçek bir demokratım. Bana ne yapma derseniz sorgularım. Bir şeyin empoze edilmesinden hoşlanmam. Bana bir şeyi zorla yaptırmak çok zor" diye devam etti.

(Milliyet)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar