Davut Güloğlu ile vatandaş arasında gerginlik!

Davut Güloğlu ile vatandaş arasında gerginlik!
Yeniden Refah Partisi'nin Düzce Belediye Başkan Adayı olan şarkıcı Davut Güloğlu, seçim çalışmaları esnasında bir vatandaşla tartışma yaşadı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Düzce Belediye Başkan adayı ünlü türkücü Davut Güloğlu, seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği bir etkinlikte yaşanan tartışma ile gündeme geldi.

Güloğlu, Çay Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla buluştu. Ancak, etkinlik sırasında yaşanan olaylar dikkat çekici oldu.

'TEHDİTLER ALIYORUM'

Güloğlu'nun, Düzce'deki yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini ve baskı altında olduğunu iddia etmesi üzerine atmosfer gerildi. Türkücü, gazetecilere yönelik yaşadığı olayları anlatarak, "Düzce’de büyük baskı var. Siz bunu yaşamıyorsunuz. Evime 20 polis geldi. Yanlış oldu deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler. Resimler asıyoruz, söküyorlar. Gazeteciler bizi tehdit ediyor. 'Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün' diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor" şeklinde konuştu.

BİR ANDA TANSİYON YÜKSELDİ

Bu sözler üzerine kahvehanede bulunan bir vatandaş, Güloğlu'na gazetecilerin kim olduğunu sormasıyla aralarında sert bir diyalog yaşandı. Güloğlu'nun "Seni buraya tuttular da mı gönderdiler" sözleri üzerine vatandaş, "Beni satın alacak para yok" yanıtını verdi. Tartışma hızla büyüyerek, Güloğlu'nun elindeki mikrofonu fırlatarak vatandaşın üzerine yürümesine neden oldu. Ancak, kahvehanede bulunan diğer vatandaşlar araya girerek tarafları sakinleştirdi ve olay sonlandırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar