Davul çalma isteğini reddeden muhtarı vurdu

Davul çalma isteğini reddeden muhtarı vurdu
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, ramazan ayında davul çalmak istediğini belirten bir şahıs, talebini reddeden mahalle muhtarına saldırdı.

Körfez'de yaşanan olayda muhtarın sağ bacağından vurularak yaralanmasıyla birlikte, zanlı olay yerinden kaçtı. Yaralı muhtar hastanede tedavi altına alındı ve taburcu edildi. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

TARTIŞMA BİR ANDA BÜYÜDÜ

Olay, Yeniyalı Mahallesi Şehit Mehmet Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, Samet Ş., ramazan ayında davul çalmak istediğini muhtar Metin Kaplan'a iletti. Ancak muhtar, Samet Ş.'nin başka bir mahallede ikamet ettiğini belirterek teklifi reddetti. Reddinin ardından çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve Samet Ş., yanında bulunan tabancayla muhtar Metin Kaplan'a ateş etti. Sağ bacağına isabet eden kurşun nedeniyle yaralanan muhtar, acı içinde yere yığıldı. Zanlı olay yerinden hızla kaçarken, muhtarın yakınları silah sesini duyarak yaralı Metin Kaplan'ı özel araçlarıyla hastaneye götürdü.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, Şehit Mehmet Sokak'taki binada ve çevresinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Muhtar Metin Kaplan'ın tedavisi hastanede gerçekleştirildi ve taburcu edildi. Polis ekipleri, kaçan Samet Ş.'yi yakalamak için çalışmalarına hız verdi. Olayın nedenleri ve detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar