Cübbeli Ahmet "Fakirler cennete zenginlerden 500 sene önce girecek" demişti: Cemal Enginyurt'tan güldüren teklif

Cübbeli Ahmet "Fakirler cennete zenginlerden 500 sene önce girecek" demişti: Cemal Enginyurt'tan güldüren teklif
Artvin’in Ardanuç ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, “Fakirler cennete zenginlerden 500 sene önce girecek” diyen Cübbeli Ahmet’i hedef aldı. Enginyurt, “Lan oğlum Cübbeli, malı mülkü satsan da cennete erken gitsen ya” dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, dün Artvin’in Ardanuç ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Cübbeli Ahmet Hoca diye tanınan Ahmet Ünlü’nün geçtiğimiz hafta söylediği "Fakirler cennete zenginlerden 500 sene önce girecek” sözlerine tepki gösteren Enginyurt, “Cübbeli diye bir din bezirhanı var, cübbeli. Geçen gün diyor ki fakirler sabredin. Siz cennete erken gideceksiniz ama zenginler 500 yıl sonra gidecek. Lan oğlum Cübbeli, malı mülkü satsan da bir an önce cennete gitsene” diye konuştu.

“Neden siz zenginler cennete gitmek istemiyorsunuz” diyerek Ünlü’yü hedef alan Enginyurt, “Saraydakinin 13 tane uçağı olacak, manda yoğurdu, kestane balı ve ejder meyvesi yiyecek. Ve cennet 500 yıl sonra gidecek. Allah aşkına yazık değil mi Recep Tayip Erdoğan’a. Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın cennete gitmesi için fakirleşmesi lazım. O zaman ne yapsın malı mülkü fakirlere dağıtsın. Sarayın günlük masrafı 24 milyon ve Ardanuç’u zengin ediyor bir aylık parayla” ifadelerini kullandı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar