Ronaldo’dan skandal hareket!

Ronaldo’dan skandal hareket!
Portekizli yıldız Ronaldo, son oynanan ve kaybedilen Everton maçından sonra, kendisini eleştiren taraftarın telefonunu kırdı.

İngiltere Premier Lig’de, haftaya 7. sırada başlayan Manchester United, küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Everton''a konuk oldu.

Everton, Gordon''ın 27. dakikada kaydettiği golle sezonun 8. galibiyetini alırken, Manchester United ligdeki son 5 maçında 4. puan kaybını yaşadı. İki maç eksiği bulunan Everton puanını 28''e yükseltti. Bir maçı eksik Manchester United ise 51 puanda kaldı.

Bu mağlubiyet, İngiliz taraftarların sabrını taşırırken, Cristiano Ronaldo''nun da bolca eleştirilmesine nede oldu. Ronaldo''nun da Everton''a karşı etkisiz kalması, bazı taraftarların "hayalet" yorumunu yapmasına neden oldu.

HIRSINI TELEFONDAN ÇIKARDI

Sabah''tan alınan habere göre, Cristiano Ronaldo, Everton yenilgisinin ardından bir taraftarın telefonunu parçaladı. Everton taraftar grupları tarafından paylaşılan videoda, karşılaşmanın sonunda soyunma odasına yönelen Ronaldo, kendisini selamlamak isteyen bir taraftarın telefonuna vurdu. Ronaldo''nun telefona vurmasıyla birlikte şaşkınlıklar içerisinde kalan taraftar, Portekizli yıldızın arkasından bakakaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar