Burak Özçivit, 'Rus' hayranlarını kırmadı: Para karşılığı yemek yedi

Burak Özçivit, 'Rus' hayranlarını kırmadı: Para karşılığı yemek yedi
Ekranların sevilen oyuncusu Burak Özçivit, önceki gün Rusya'da objektiflere takıldı. Para karşılığı Rus kadınlarla yemeğe çıkan Özçivit, magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun yemek yediği isimlerin bazılarının, Playboy dergisinin kapağında yer alması dikkat çekti.

Küçük Sırlar, Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Sevda ve Kuruluş Osman dizileriyle şöhretini bütün dünyaya yayan Özçivit, Rusya''da izdiham yarattı. 2017 yılında Fahriye Evcen ile nikah masasına oturduktan sonra, 2019 yılında oğlu Karan''ı kucağına aldı. Para karşılığı kadın hayranlarıyla yemek yiyen ünlü oyuncu, takipçileri tarafından büyük tepki çekti. 

Burak Özçivit''in o kadınlarla görüntüleri ortaya çıktı: Hamile Fahriye  Evcen çok kızacak! - Internet Haber

RUSYA''DA İZDİHAM YARATTI

Oyuncu, para karşılığı bazı Rus hayranlarıyla Rusya''da bir restoranda yemek yedi. Özçivit''in mekandan çıkmasıyla izdiham oluştu. Oyuncu, güvenlik önlemlerine rağmen bazı kadın hayranlarının arasında kaldı. Fahriye Evcen''le evli olan ve ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Özçivit''in video''ları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Özçivit''in para karşılığında yemek yediği isimler ise ortaya çıktı. Bir dönem Playboy dergilerinde kapak olan şu dönemde ise şarkıcılık yapan Olga Buzova, oyuncuyla yemek yiyip sohbet etti.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Olga Buzova''nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise olay oldu. Birbirinden seksi karelerini yayınlayan Buzova, Özçivit''le pozlarını da paylaştı. Buzova, oyuncuyla karelerine, "Fotoğraf çektirmek istedi. Kim olduğunu biliyor musunuz?" diyerek, takipçilerine sordu.

Normalde ortalama 500 yorum alan Rus güzeli Özçivit''le karesi 20 saatte 10 bine yakın yorum alması dikkat çekti.

RUS GÜZELİ

Özçivit''in ikinci yemek yediği isim ise Natalia Rudova Olga Buzova gibi bir dönem Playboy dergisine kapak olan Rudova, şu dönemde ise oyunculuk yapıyor. 4 milyon 400 bin takipçisi olan Rudova, sosyal medyada nefes kesen fotoğraflarıyla dikkat çekiyor.

Birbirinden seksi kareler yayınlayan Natalia Rudova, Özçivit''le yaptığı selfie''ye, "Kızlar beğeneceksiniz biliyorum. Yakışıklı" diyerek, oyuncuyu etiketledi.

BU FOTOĞRAFLAR BURAK''IN BAŞINI YAKAR

Sosyal medyada iki Playboy yıldızına bazı sosyal medya kullanıcıları, "Fahriye Evcen bu isimlerle yemek yediğini biliyor mu? Fahriye Evcen bu kareleri görmesin" ve "Bu fotoğraflar Burak Özçivit''in başını yakar" gibi yorumlar yapıldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ayrı ayrı paylaştı! Sosyal medyayı  salladılar - Magazin Haberleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar