CHP’nin aday tanıtım lansmanında dikkat çeken detay: Davet edilmesine rağmen gelmedi

CHP’nin aday tanıtım lansmanında dikkat çeken detay: Davet edilmesine rağmen gelmedi
CHP'nin İstanbul'da düzenlediği aday lansman tanıtım toplantısına, geçmiş genel başkanların hepsi katılırken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun davet edilmesine rağmen katılmaması dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleştirilen CHP İstanbul aday tanıtım toplantısı önemli gelişmelere sahne oldu.

Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı’na ikinci kez aday gösterilmesinin ardından adaylık lansman programı, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

CHP lideri Özgür Özel'in katıldığı programda, İmamoğlu yerel seçim kampanyasını resmen başlattı. Programa tüm CHP İstanbul teşkilatı, sivil toplum örgütü ve kuruluş temsilcileri de katıldı.

1-csuw-cover-jpg.webp

Programa davet edilenler arasında CHP'nin tüm eski genel başkanları da hazır bulunurken tek eksik göze çarptı.

4 Kasım’da yapılan kongrede koltuğu İmamoğlu’nun da desteklediği Özgür Özel'e bırakan Kemal Kılıçdaroğlu, programa katılmadı.

ALEVİ DEDELERİ DE KATILMADI

Kongre döneminde yaşananlar nedeniyle Kılıçdaroğlu'na yakın olan Alevi delegeler ve İstanbul'daki Alevi toplulukların liderleri, Alevi dedeleri, programa davet edilmelerine rağmen gelmedi.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar