CHP'li Sezgin Tanrıkulu şanlı ordumuza canlı yayında yine iftira attı! Atatürk'ün partisinde rezil bir adam

CHP'li Sezgin Tanrıkulu şanlı ordumuza canlı yayında yine iftira attı! Atatürk'ün partisinde rezil bir adam
Katıldığı canlı yayında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik tepki çeken açıklamalarda bulunan CHP Diyarbakır Sezgin Tanrıkulu, ''Türk Silahlı kuvvetleri, 15 köylüyü helikopterden attı.'' dedi. Skandal sözler sonrası stüdyodakileri bazı konuklar, Tanrıkulu’na ''Yazıklar olsun, bu kişi bir de CHP milletvekili'' diyerek tepki gösterdi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, tv100’de katıldığı Cansu Canan Özgen’in ‘Özgür İfade’ programında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) hakkında skandal açıklamalarda bulundu.

TSK'nın köyleri bombaladığını öne süren Tanrıkulu, "15 köylüyü helikopterden attılar" dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de tartışılabilecek taraflarının olduğunu süren Tanrıkulu, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı her şey eleştiriden azade değil, bizler milletvekiliyiz. Bunları sorgularız. TSK üzerinden bu tür şaibelerin kalkması amacıyla bunu sorarız" ifadelerini kullandı.

"YAZIKLAR OLSUN"

Canlı yayında gazeteci Fuat Uğur'un, "Terör örgütü PKK'yı eleştirdiğinizi görmedik" sözlerine ise cevap vermeyen Tanrıkulu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) kararını açıklamalarına destek gösterdi. Sezgin Tanrıkulu'na stüdyodaki konuklar ise, "Yazıklar olsun, bu kişi bir de CHP milletvekili. TSK'ya iftira atıyor" şeklinde tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar