CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "terbiyesiz herif" yanıtı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "terbiyesiz herif" yanıtı
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine "Terbiyesiz" Cumhurbaşkanı ve AKP Genele Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için hakaret ediyor. 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır nasıl diyorsun ya? Terbiyesiz herif." diyerek hakarette bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'da sosyal medya hesabından "İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir" başlığıyla Erdoğan'a cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Kendisine 5 soru sordum. Şehit aileleri adına, milletimiz adına sordum ama sen bütün bunları bırakıp bana hakaret ediyorsun. İşin reklamına kaçıyor" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip terbiyesiz bile diyor. Ne için diyor bunu? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için. Ve kendisine 5 soru sordum. Şehit aileleri adına, milletimiz adına sordum ama sen bütün bunları bırakıp bana hakaret ediyorsun. İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim ve yine söylüyorum o 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım."

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN'A ŞU SORULARI SORMUŞTU:

kilicdaroglu-soru.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar