CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na gerizekalı diyerek hakaret eden Mücahit Küçükyılmaz'a üst düzey görev verildi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na gerizekalı diyerek hakaret eden Mücahit Küçükyılmaz'a üst düzey görev verildi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'na "Alçak, geri zekalı" diyen dönemin Cumhurbaşkanı danışmanı Mücahit Küçükyılmaz'a ödül gibi atama yapıldı.

AYŞE ESER KUŞATA-GÜNBOYU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'alçak, gerizekalı' diyerek hedef alan ve hakkında 'hakaret' davası açılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz, büyükelçi olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bazı büyükelçilerin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti'ne büyükelçi olarak atandı.

NE OLMUŞTU?

Mücahit Küçükyılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Suriye Ordusu'nu eleştiren sözlerini alıntılayarak, 29 Ocak 2018'de Twitter hesabından paylaşımda bulunmuştu. Küçükyılmaz, 'Fazla söze gerek yok. Popülizmin, demagojinin, ikiyüzlülüğün CHP liderinden neşet eden en alçak ve geri zekalıca halini aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz!' demişti.

kucukyilmaz.jpg

Küçükyılmaz hakkında 'Kamu görevlisine görevinden dolayı sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle alenen hakaret etme' suçundan dava açılmıştı. Mahkeme, suçun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle Küçükyılmaz'ın beraatine karar vermişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar