CHP Gençlik Kolları'ndan Kılıçdaroğlu videosu: 4 Şubat'ı işaret ettiler!

CHP Gençlik Kolları'ndan Kılıçdaroğlu videosu: 4 Şubat'ı işaret ettiler!
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. Paylaşımın ardından 4 Şubat'ta Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklayacağı iddia edildi.

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin tartışmalar devam ederken; CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nun görüntülerinin yer aldığı videoda 4 Şubat tarihi işaret edildi ve Türkçe ''yükleniyor'' anlamına gelen ''Loading'' kelimesine yer verildi. Kılıçdaroğlu, daha önce de elinde "Loading" yazan bir yükleme ekranının bulunduğu kağıt ile poz vermişti. 

KARAMOLLAOĞLU EN GEÇ ŞUBAT DEDİ

Öte yandan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da altılı masanın en geç şubat ayında bir cumhurbaşkanı adayı açıklayacağını belirtmişti. NTV, 13 Şubat''ta Saadet Partisi''nin ev sahipliği yapacağı toplantıda karar alınacağını iddia ederken, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik''in paylaşımı da farklı iddialara yol açtı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar