Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş mesajı: Bu iş torbacılarla kalmaz

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş mesajı: Bu iş torbacılarla kalmaz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş hakkında yeni bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bu iş torbacılarla kalmaz" dedi.

30 Ocak 2022 günü uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin yankıları devam ediyor. Cinayetin ardından ortaya çıkan siyaset-mafya bağlantıları sebebiyle birçok kez Sinan Ateş konusunda açıklamalar yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

"ADALET YOKSA NİYE YAŞAYALIM"

CHP lideri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Adalet yoksa niye yaşayalım? Ben içime taş basarak oğlumun toprağıyla duruyorum diyen acılı anneye sesleniyorum; oğlunuz Sinan Ateş için adalet tecelli edecek. Bu iş torbacılarla kalmaz. 

"BU ATEŞ EN TEPEDEKİ SUÇLULARI DA YAKACAK"

Bu ateş en tepedeki suçluları da yakacak. Şimdi istedikleri kadar polise-savcıya baskı yapsınlar, dua okunmasını yasaklasınlar, 4 ay sonra görüşeceğiz. O çetenin yakasına yapışıp ailenin acısını bir nebze olsun dindireceğiz.

Acılı anneye ve aileye bir kez daha sabır diliyorum. Tüm halkımızdan, merhumun ruhuna okunacak bir mevlidi bile yasaklayan zihniyete karşı Sinan Ateş ve ailesi için dua etmelerini istiyorum.







 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar