Canlı yayında Erdoğan'a isyan etmişti! Ümit Özdağ harekete geçti

Canlı yayında Erdoğan'a isyan etmişti! Ümit Özdağ harekete geçti
40 yıllık kocasının Suriyeli bir kadınla kaçtığını iddia eden Sevgil, Müge Anlı'nın programında Erdoğan'a seslendi. Sevgil, “Baştan beri oyumu sana verdim. Getirdin Suriyelileri, yuvamızı yıksınlar, diye mi verdim?" O görüntüleri ise Ümit Özdağ sosyal medya hesabından paylaştı.

“GETİRDİN SURİYELİLERİ YUVAMIZI YIKSINLAR DİYE Mİ”

Kocasını aramak isteyen Sevgil Müge Anlı'dan yardım istedi. 40 yıllık eşinin Suriyeli bir kadınla kaçtığını iddia eden kadın, mağdur olduğunu söyledi. Suriyeliler ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen kadın şunları söyledi: "Affına sığınarak Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum. Elini ayağını öptüğüm Tayyip Erdoğan... Baştan beri oyumu sana verdim. Getirdin Suriyelileri, yuvamızı yıksınlar, diye mi verdim?"

m1-001.webp

SURİYELİLERİ SENİN KOCAN KAÇSIN DİYE GETİRMEDİ

Müge Anlı, Sevgil'e "Tayyip Erdoğan’ın burada suçu yok. Suriyelileri senin kocan kaçsın diye de getirmedi değil mi?" şeklinde yanıt verdi.

Bu durumu alıntılayan Ümit Özdağ, "Ne diyelim, herkesin bir başka şikayeti var bu konuda…" notuyla paylaşım yaptı.

uju-001.jpg

fcv-fcv-vb-vltp.webp

Sevgil, 4 çocuk annesi olarak kocasının kendisini aldatarak aynı binada oturan Suriyeli bir kadınla ilişki yaşadığını ifade etti. Kocası tarafından köyde yaşaması için kendisine 2 inek verildiğini belirten Sevgil, yaşadığı mağduriyeti aktardı.

"KOCAM BANA 2 İNEK ALDI, KÖYE YOLLADI"

50 yıllık eşinin Suriyeli bir kadınla kaçtığını ileri süren kadın, kocasının kendisine 2 inek alarak köyde kalmasını istediğini söyledi.

ÜMİT ÖZDAĞ KİMDİR

Ümit Özdağ, Türk siyaset bilimci, akademisyen, yazar ve siyasetçi. 3 Mart 1961'de Tokyo'da doğdu. Zafer Partisi'nin kurucusu ve mevcut genel başkanı olan Özdağ, aynı zamanda İstanbul'un eski bir milletvekili. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra akademisyen olarak görev yaptı. Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin kurucularından biri ve halen yönetim kurulu başkanı olduğu 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Vakfı'nın oluşumunda da yer aldı.

Eğitim hayatına Ted Ankara Koleji'nde başlayan Özdağ, burada ilk ve orta öğrenimini tamamladı. Okulun son günü Ülkü Ocakları faaliyetleri nedeniyle okuldan uzaklaştırılmış ve diplomasını Ankara Aktepe Lisesi'nden aldı. Lisans eğitimini Münih Ludwig Maximilian Üniversitesi'nde siyasal bilimler, felsefe ve iktisat bölümlerinde tamamladı. Yüksek lisansını ise Gazi Üniversitesi'nde Türkiye'de planlı kalkınma ve Devlet Planlama Teşkilatı üzerine yaptı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Akademik kariyerinde başarılı bir grafik çizen Özdağ, 1990 yılında siyaset bilimi doktorası için "Atatürk ve İnönü Döneminde Ordu-Siyaset İlişkileri" başlıklı çalışmasıyla derece aldı. 1993 yılında ise doçent unvanını "Menderes Döneminde Ordu-Siyaset İlişkileri ve 27 Mayıs Askerî Hareketi" başlıklı tezi ile aldı. Özdağ, 1994 yılında uluslararası ilişkiler ve stratejik araştırmalar dergisi olan "Avrasya Dosyası"nın yayın yönetmenliğini yaptı. Terörizm ve etnik çatışmalar üzerine yaptığı araştırmalarla tanındı ve 1995 yılında Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile bu bölgelerden göç alan illerde sosyopolitik içerikli saha araştırmaları yaptı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar