Ceyda Düvenci: Karmakarışık uyandım

Ceyda Düvenci: Karmakarışık uyandım
Oyuncu Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabı üzerinden yaşadığı ruh halini anlatan paylaşımlarda bulunuyor. Takipçileriyle özel hayatına dair paylaşımlarda bulunmaktan Düvenci, bu defa da yaşanan pandemi şartlarının kendisinde nasıl duygular uyandırdığını yazdı.

"Karmakarışık uyandım"

Meslektaşı Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Instagram hesabından son derece özel paylaşımlara imza atan ve duygularını takipçileriyle paylaşmaktan geri durmayan Düvenci bu defa yaşanan pandemi atmosferinde hissettiklerini paylaştı. 

İşte Ceyda Düvenci'nin o satırları:

"Karmakarışık uyandım bu sabah...

Okuduğum istismar haberleri, pandeminin güncel hali, her an değişen hayat şartları... kendimi çok yalnız ve çaresiz hissettim ve bilinmezliğin tam ortasında.

Ağladım birazcık sevgilimin koynunda... konuştu benimle uzun uzun... sakinleştirdi. Gerçek sesimi duymama yardım etti. Yürüyüşe başlamadan önce bana “sadece yaşadığın güzel anları düşün, başardıklarımızı düşün, yuvamızı, evlatlarımızı düşün” dedi. Düşündüm uzun uzun... hayatın içinde bir sürü şey oluyor... ve hissettiğimiz her duyguda sonsuz haklıyız. 

Yine de sahip olduklarımızı unutturmamalı, gerçek kıymetlerimizi görmemize engel olmamalı olanlar... bu satırları okurken çok büyük sıkıntılar ve sağlık problemleri içinde olabilirsin, kendini çok çaresiz ve yalnız hissedebilirsin... ama yalnız değilsin ve hissettiğin her şeyde haklısın... ağlamak istiyorsan bırak kendini ağla, aksın içindekiler... ve gerçekten (zor ya da imkansız ya da komik gelse bile gerçekten) sahip olduklarını hatırla, başardıklarını, güzel anlarını... (mutlak sorarsınız; kızım babasıyla, ama bu fotoğrafta kalbimde)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar