Sadakatsiz dizisi oyuncusu Burak Sergen hastaneye kaldırıldı

Sadakatsiz dizisi oyuncusu Burak Sergen hastaneye kaldırıldı
Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle milyonlarca insanın beğenisini kazanan Burak Sergen’in aniden rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Sadakatsiz dizisinin oyuncusu hastaneye kaldırıldı

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle milyonların beğenisini ve takdirini kazanan ünlü oyuncu Burak Sergen, akşamüzeri rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Acil olarak hastaneye kaldırılan oyuncuya acil serviste müdahale edildi. Burak Sergen’in çok halsiz görüldüğü de belirtiliyor. Konuyla ilgili son gelişmeleri Twitter hesabından duyuran gazeteci Birsen Altuntaş, oyuncunun korona virüse yakalanmış olabileceğini ama test sonuçlarının beklendiğini belirtti.

HASTALIĞININ NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL

Ulus’ta bulunan bir hastanede tedaviye alınan oyuncunun çok halsiz ve bitkin göründüğü de gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Evinde rahatsızlanan Burak Sergen, çağrılan ambulans ile hastaneye gitti. Dizi setlerindeki korona virüs sıkıntısından mı kaynaklanıyor henüz bilinmese de Sadakatsiz setinde de önlemler sıkı tutuluyor.

Tüm ekibe sıklıkla testler yapıldığı biliniyor. En son Burak Sergen’in test sonuçlarının negatif çıktığı da gelen bilgiler arasında.

60 yaşındaki oyuncunun rahatsızlığının sebebi henüz net değil, korona virüse yakalanma durumu bir ihtimal olarak değerlendiriliyor. Test sonucuna göre bilgiler gelmeye devam edecektir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar