Korhan Berzeg olayında yeni gelişme: 3 gün önce ilk bulgular ortaya çıkmıştı

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme: 3 gün önce ilk bulgular ortaya çıkmıştı
17 Haziran'da kaybolan Korhan Berzeg olayında yeni bir gelişme yaşandı.

Ekonomist Korhan Berzeg'in kaybolmasıyla ilgili arama çalışmaları kapsamında, Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi’ndeki dere yatağında yeni bir kemik parçası daha bulundu.

Arama çalışmaları, kemik parçalarının Ekonomist Korhan Berzeg’e (83) ait olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaşmış durumda.

aw191341-02.jpg

JASAT, asayiş jandarma ekipleri ve komando timleri, Fındıklı Deresi mevkiindeki arama çalışmalarına 3 kadavra arama köpeği eşliğinde devam ediyor.

Bu süreçte, henüz insan veya bir hayvana ait olduğu belirlenemeyen yaklaşık 10 santimetre büyüklüğünde bir kemik daha bulundu.

Jandarma ekipleri tarafından tırmıklarla yapılan aramalar sonucunda bulunan kemik parçası, diğer kemik parçaları gibi incelenmek üzere İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’ne gönderildi.

aw191341-04.jpg

3 GÜN ÖNCE İLK OLGULAR BULUNMUŞTU

Gönen ilçesinde, ünlü ekonomist Korhan Berzeg'in yaklaşık 10 ay önce kaybolmasıyla ilgili önemli bir gelişme yaşanmıştı. Berzeg'in evinden sabah yürüyüşüne çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

aw191341-03.jpg​​​​​​​

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Armutlu Mahallesi yakınlarında bulunan ormanlık ve engebeli bir dere yatağında köylüler tarafından Berzeg'e ait olduğu düşünülen kıyafet ve kemik parçaları bulundu. Olay yerine gelen inceleme timleri ve jandarma ekipleri, bulunan malzemelerin ve kemik parçalarının Berzeg'e ait olabileceğini değerlendiriyor. Cumhuriyet savcısının nezaretinde yapılan incelemeler sonucunda, bulguların Berzeg'e ait olup olmadığı kesinleştirilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar