Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını odasının duvarından indirmeyen tek milletvekili kim?

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını odasının duvarından indirmeyen tek milletvekili kim?
CHP’de yaşanan genel başkanlık değişimin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını odasının duvarından indirmeyen milletvekilinin kim olduğu ortaya çıktı.

CHP’de değişim rüzgârları ile başlayan savaşta CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda karar Özgür Özel’den yana çıktı. 13 yıllık görevi biten Kemal Kılıçdaroğlu, Özel’i tebrik ederek görevini devretti.

Özel, CHP’nin yeni genel başkanlığına seçilmesinin ardından "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun deneyimlerinden, birikimlerinden yararlanmayı tüm süreçte sürdüreceğiz" şeklinde konuşmuştu.

Kurultay süreçlerinde milletvekillerinin bazıları Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermiş bazı isimler ise Özgür Özel’ desteklemişti. Bu süreçte Kılıçdaroğlu’nu destekleyen CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, Özgür Özel’e karşı çıkanlardan olmuştu.

Kurultay sürecinde devam eden “değişimci ve genel merkezciler” yarışı Afyon kongresine de yansımış, Burcu Köksal’ın bayıldığı kavgalı kongre ülke gündemine oturmuştu.

Gazeteci Talat Atilla bugünkü yazısında Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını indirmeyen tek Milletvekili olan Burcu Köksal’ı kaleme aldı.

“ÖZGÜR ÖZEL'İN FOTOĞRAFINI ASMADI”

Atilla, köşe yazısında şu ifadelere verdi:

"CHP'li milletvekilleri makam odalarından Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını indirdi ama Özgür Özel'in fotoğrafını asmadı" diye yazmıştım. Dün çekilen bir fotoğraf gözüme ilişti.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve grup başkanvekili Burcu Köksal makamında Ankaralı bayan muhtarları kabul etmiş. Köksal'ın makam odasının arka fonuna bakınca, solda CHP amblemi, ortada Atatürk ve sağda ise CHP'nin önceki genel başkanının fotoğrafını gördüm.

Siyasette vefa çok denk geldiğimiz bir olay değil. Burcu Köksal, şayet Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını unutup da orada bırakmadıysa, vefalı davranmış. Köksal'ın eskiden bu yana Özgür Özel ile yıldızı hiç barışmadı.

Hatta Köksal, Özel'i gördüğü her yerde etrafın da göreceği şekilde burnunu kıvırarak geçerdi. Bakalım bu fotoğraf vefası süreci nereye götürecek?"

cc950.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar