Caniler bir bitmedi! Yolda duran köpeği alıp acımasızca yere fırlattı

Caniler bir bitmedi! Yolda duran köpeği alıp acımasızca yere fırlattı
Küçükçekmece'de asansördeki kediyi canice tekmeleyerek öldüren caninin izleri silinmemişken bir skandal daha ortaya çıktı. Cani biri yolda gördüğü köpeği yere fırlattı.

Küçükçekmece'de alkollü olduğu iddia edilen bir şahısın sokakta bağırarak yürürken bir köpeği yola fırlatarak motosikletin önüne atladığı olayın ardından şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı.

aw143077-02.jpg

Olay, dün gece saatlerinde Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde yaşandı. Polis ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir çalışma başlattı ve İbrahim T. isimli şahsı tespit ederek ikametinde gözaltına aldı.

aw143077-03.jpg

İbrahim T.'nin ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı ancak hakkında 7 bin 216 lira idari para cezası kesildiği belirtildi.

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, kaldırımda bağırarak yürüyen İbrahim T.'nin yanından geçen bir köpeği yere fırlattığı anlar net bir şekilde görülüyor. Bu görüntülerin polis soruşturmasında önemli bir delil olarak değerlendirildiği ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar