Bursa’da özel halk otobüsü ile otomobil çarpıştı

Bursa’da özel halk otobüsü ile otomobil çarpıştı
Bursa İnegöl’de özel halk otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler ve halk otobüsündeki yedi yolcu yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında özel halk otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı, olayda sürücülerle birlikte 7 yolcu yaralandı.

Akhisar Mahallesi Hüsnü Güven Bulvarı üzerinde meydana gelen kaza, saat 20.30 sıralarında gerçekleşti. Akhisar Mahallesi istikametinden TOKİ konutları istikametine seyreden Selami Ataman (37) yönetimindeki 16 M 06145 plakalı özel halk otobüsü, karşı yönden gelen ve otobüsün şeridine giren Muhammet Öztarakçı (23) idaresindeki 1 otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Muhammet Öztarakçı ve yanında bulunan yolcular Ali Rıza Avcı (27) ile Gülse Demirkan (22) ile özel halk otobüsü sürücüsü ile yolcular Ömer Daldagül (15), Remzi Akdağ (52), Havva Akdağ (52), Khalida Zufarova (41), Hazen Hicran Yılmaz (25) yaralandı. Diğer sürücüler, yaralıların yardımına koşarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine çağrılan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, kısa sürede kazanın olduğu bölgeye ulaştı. Otomobilde sıkışan sürücü Muhammet Öztarakçı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlatırken, olay yerinde trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar